Media

Ξέσπασε σε λυγμούς η Άρτεμις Αστεριάδη - «Στο νοσοκομείο εμφανίστηκε η Παναγία...»

Gossip-tv Team

H Άρτεμις Αστεριάδη μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της και όχι μόνο και λύγισε.

Συγκινημένη τόνισε: «Μετά το πρώτο τρίμηνο ξεκίνησαν τα προβλήματα. Έπαθα μεγάλη αποκόλληση στον πέμπτο, με έπιασε αιμορραγία, έκλαιγα και έλεγα στον άντρα μου “το παιδί, το παιδί ο χάσαμε”».

Και πρόσθεσε στο Happy Day: «Μετά λιποθύμησα και πήγα στο νοσοκομείο». Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έκανα συνεχώς ενέσεις ινσουλίνης.

Ενώ με δάκρυα στα μάτια τόνισε το θαύμα που βίωσε και της αναζωπύρωσε τη χαμένη της πίστη στον Θεό: «Είχα χάσει την πίστη μου και εμφανίστηκε κάτι στο χέρι μου σαν την Παναγία με ένα μωρό η Παναγία στο χέρι μου και από εκείνη τη μέρα σταμάτησε το αίμα»!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιλογή της να τελειώσει το Λύκειο: «Πηγαίνω σε νυχτερινό σχολείο. Πέρυσι τελείωσα την Α΄ Λυκείου. Η ζωή ήταν πολύ σκληρή στα παιδικά μου χρόνια και από όταν ανέλαβα μόνη μου τη ζωή μου, πήγαν όλα καλά».

«Ο λόγος που ξεκίνησα το σχολείο ήταν για να γίνω το σωστό παράδειγμα για το παιδί μου. Πιστεύω ότι η οικογένειά μου δεν άξιζε να έχει δικά της παιδιά», κατέληξε η Άρτεμις Αστεριάδη.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved