Media

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Περικλής Κονδυλάτος - «Το ίδιο έργο...»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος στεναχωρήθηκε που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του στο συμβούλιο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος από το χθεσινό (8/1) πρώτο Συμβούλιο του Survivor βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της συζήτησης στο Συμβούλιο, ο Περικλής Κονδυλάτος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στην αντίπαλη ομάδα για τον τρόπο που επέλεξαν τον ίδιο να αγωνιστεί με έναν δυνατότερο παίκτη, καθώς αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον ψήφισαν από την ομάδα του.

Στο σημερινό (9/1) επεισόδιο, ο Περικλής Κονδυλάτος ξέσπασε σε κλάματα για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, καθώς όπως δήλωσε δεν μπορεί να ζει το ίδιο έργο συνέχεια και πως έχει κουραστεί.

«Θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω μαζί τους. Πάντοτε μιλούσα μια διαφορετική γλώσσα και δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, μια γλώσσα μυαλού. Αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άβολα και καθόλου δεν τους κατηγορώ γι’ αυτό. Και εμένα με κάνουν να αισθάνομαι άβολα πολλές φορές με τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά εγώ δεν είμαι σαν τους πρωτόγονους, να βλέπω τη φωτιά και να της επιτίθεμαι, θεωρώντας ότι είναι ο εχθρός», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και πρόσθεσε:«Το περίμενα εννοείται, αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. ειλικρινά, αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει. Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό, με την επόμενη μέρα γιατί δεν φτάνει που έγινε αυτό που έγινε, παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν πως είμαι αυτός που ψηφίστηκε απ’ όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved