Media

Survivor All Star: Η Βρισηίδα ξέσπασε σε κλάματα ανακοινώνοντας ότι φεύγει! Άφωνοι όλοι!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Απόψε (11/1) παρακολουθήσαμε την ψηφοφορία των Μπλε για την ανάδειξη του παίκτη που θα έβγαινε υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ήττα της ομάδας στον στίβο μάχης. 

Φαίνεται πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία μεταξύ των συμπαικτών της καθώς τούς είχε πιάσει έναν προς έναν για να τους ζητήσει να την ψηφίσουν για να βγει από το παιχνίδι.

Δεν είχε πλέον αντοχές, δεν μπορούσε πλέον να πεινάει άλλο και λόγω κακής ψυχολογίας, η Βρισηίδα είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να τη θέσουν υποψήφια προς αποχώρηση προκειμένου να φύγει από το παιχνίδι.

Πράγματι, οι συμπαίκτες της αποφάσισαν σχεδόν όλοι, πλην του Περικλή Κονδυλάτου και του Τάκη Καραγκούνια να την ψηφίσουν.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και παρ' όλο που θα μπορούσαν να αποκρύψουν τις ψήφους τους, όλοι οι παίκτες σχεδόν αποκάλυψαν ότι την ψήφιζαν επειδή εκείνη τους το είχε ζητήσει.

Για την ιστορία να πούμε ότι η Βρισηίδα ψήφισε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο αφού δεν μπορούσε να ψηφίσει τον εαυτό του, ο Περικλής Κονδυλάτος ψήφισε τον Ασημακόπουλος λέγοντας μάλιστα πως υπήρξε αχάριστος μαζί του ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας επίσης τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Η Βρισηίδα πάντως στο συμβούλιο αποκάλυψε ότι όντως το είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της και ξέσπασε σε κλάματα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός την άκουσε να λέει ότι δεν μπορεί ψυχολογικά να συνεχίσει, ούτε έχει σωματικές δυνάμεις, ξέσπασε ξανά σε κλάματα αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Όλοι έτρεξαν να τη μεταπείσουν, όμως εκείνη ήταν αποφασισμένη. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Λιανός της έδωσε χρόνο, εκείνη επέμεινε στην απόφασή της και τελικά αποχώρησε. Γεγονός που σόκαρε τους πάντες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved