Media

Survivor all star: «Κόλαφος» η Βρισηίδα - «Υπήρξαν παίκτριες που χάρηκαν με την αποχώρησή μου»

Gossip-tv Team

Survivor all star: Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε τρεις μέρες μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι και αποκάλυψε πως κάποιες παίκτριες χάρηκαν με την αποχώρησή της.  

Η πρώην παίκτρια είπε: «Οι παίκτες δεν περίμεναν να τα παρατήσω, γιατί ήξεραν πόσο δυνατή ήμουν πέρσι και πόσο δυνατή θα είμαι και φέτος και δεν ήθελαν καν να με ψηφίζουν και να με βγάλουν υποψήφια. Τους παρακάλεσα. Σίγουρα κάποιοι χάρηκαν. Δεν ήταν από τη δικιά μου, αλλά από την αντίθετη ομάδα. Κάποιες γυναίκες χάρηκαν.

Σίγουρα όχι η Ευρυδίκη, που ήρθε και με αγκάλιασε. Ούτε η Δαλάκα, γιατί με χαιρέτησε με ένα ύφος “πραγματικά, κρίμα που έφυγες”. Νομίζω κάποιες χάρηκαν που με ξεφορτώθηκαν, γιατί δεν ήταν εύκολο να με ξεφορτωθούν. Ξέρουν το κοινό που έχω έξω, ότι είμαι δυνατή παίκτρια και το story με τον Σπύρο. Και άντρες χάρηκαν, όχι μόνο γυναίκες»!

Θα την ξαναδούμε στο ριάλιτι;

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, τόνισε: «Αν μπορούσα να μπω μετά από κάποιους μήνες ή αν δεν έμπαινα από την αρχή θα το έκανα. Να είχα προετοιμάσει το σώμα μου, το μυαλό μου , ψυχολογικά θα ήμουν πιο δυνατή. Μπήκα στο πιο δύσκολο κομμάτι, που είναι οι πρώτες ημέρες».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved