Media

Λιάγκας για Μπιμπίλα: Να απαντήσω στον Σπύρο επειδή η ερώτηση και η αιχμή ήταν προς εμένα...

Gossip-tv Team

Μία ερώτηση έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα και άφησε και την αιχμή του και φυσικά ο παρουσιαστής απάντησε. 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Χρησιμοποιείται πολύ το πόσο φίλος ήμουν εγώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και γιατί κατέθεσα. Τι σημαίνει; Τι σημαίνει ότι ο φίλος πάει και καλύπτει τον φίλο; Αυτό είναι ερώτηση για τον κ. Λιάγκα που συχνά αναφέρεται ότι τον έκαψα κτλ. Ο φίλος είναι κάποιος που καλύπτει ή ο φίλος είναι κάποιος που επισημαίνει τα λάθη, ώστε ο φίλος του να γίνει καλύτερος στο μέλλον;»!

Και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Να απαντήσω στον Σπύρο επειδή η ερώτηση και η αιχμή ήταν προς εμένα. Ο καθένας λειτουργεί όπως εκείνος και η συνείδησή του τού επιτάσσει. Δεν θα κρίνω εγώ το πώς λειτούργησε ο Σπύρος, αλλά ούτε ο Πέτρος στην προσωπική τους σχέση. Ήταν παραπάνω από φιλία. Το να κοιμάσαι στο σπίτι του άλλου είναι οικογένεια. Ο Σπύρος έχει μιλήσει επανειλημμένως για το ότι γνώριζε τις περίεργες συμπεριφορές του Φιλιππίδη.

Άρα λοιπόν, αν θες να βελτιώσεις τον χαρακτήρα του φίλου σου, του το λες κατ’ ιδίαν. Αν δεν το ανέχεσαι, σταματάς να κάνεις παρέα μαζί του. Αν κάνεις παρέα μαζί του, είναι σαν να αποδέχεσαι ή να το ανέχεσαι αυτό… Τα πιο πολλά προσωπικά δεδομένα, ο Σπύρος τα είπε στο δικαστήριο. Να πούμε ψέματα; Γι’ αυτό μιλάω για τη φιλία Σπύρο μου, μην σου κάνει απορία. Μπορεί να έκανες καλά, μπορεί και εγώ το ίδιο να έκανα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η φιλία δεν υπάρχει, ας είμαστε ειλικρινείς».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved