Media

Survivor All Star: Παραλίγο σύρραξη για Ασημακόπουλο και Μπάρτζη: «Είναι σωστό αυτό που έκανες εσύ;»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Γιώργος Ασημακόπουλος και Νίκο Μπάρτζη μετά από μία κίνηση του τελευταίου που ενόχλησε τον πρώτο. 

Ο Γιώργος βρισκόταν στον στίβο μάχης και προσπαθούσε να κερδίσει πόντο για την ομάδα του αντιμετωπίζοντας τον Στάθη Σχίζα των Κόκκινων.

Λίγο πριν ρίξει την τελευταία βολή του η οποία και του χάρισε τον πόντο, ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος προσπαθούσε να εμψυχώσει τον δικό τους παίκτη, τον Σχίζα, ήταν υπέρ του δέοντος ενθουσιώδης και χοροπηδούσε.

Γεγονός που μάλλον ενόχλησε τον Γιώργο ο οποίος λίγο μετά το τέλος του αγώνα, πήγε και ζήτησε τα... ρέστα από τον Νίκο ο οποίος έδειξε αρχικά να εκπλήσσεται όμως αμέσως μετά προχώρησε στην... αντεπίθεση λέγοντας πως εφόσον ήταν στον πάγκο του, μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε.

Κάπως έτσι οι δύο άντρες άρχισαν να διαπληκτίζονται, με την Καρολίνα να μπαίνει στη μέση για να υποστηρίξει τον Γιώργο όπως το ίδιο έκανε και ο Καραγκούνιας για να λήξει το θέμα. Μόνο που Μπάρτζης και Ασημακόπουλος συνέχισαν να μαλώνουν, μέχρι που τελικά αποφάσισαν να δώσουν τόπο στην οργή και να σταματήσουν.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν ανάμεσά τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved