Media

The Voice: Ο Ρουβάς τον άφησε άφωνο: «Έχω καταλάβει ότι συνέχεια στονάρεις. Είσαι σε λάθος τόνο»

Gossip-tv Team

The Voice: Στο σημερινό επεισόδιο (14-1) η δουλειά των coaches ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και έπρεπε να αποχαιρετήσουν πολλούς παίκτες από την ομάδα τους. 

Η διαδικασία των knockouts συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, μιας και οι coaches πρέπει να καταλήξουν με τα άτομα που θα οδηγηθούν μαζί τους στην επόμενη φάση των battles.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα, από την αρχή του σημερινού επεισοδίου, ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι οι coaches σε αυτήν την φάση θα παραμείνουν με το 1/3 της αρχικής τους ομάδας. Η αλήθεια είναι πώς παρακολουθήσαμε υπέροχες ερμηνείες, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όταν ήρθε η στιγμή για την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Λιουνέας και ο Γιάννης Λιάγκουρης από την ομάδα του, έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να περάσουν στα battles. Ο Σάκης Ρουβάς, μετά την ολοκλήρωση της ερμηνείας των τραγουδιών, είπε στον Γιάννη Λιαγκούρη, αφήνοντάς τον άφωνο:

«Γιάννη μου, έχεις μια υπέροχη φωνή και μ’ αρέσει πάρα πολύ η χροιά σου. Έχεις έκταση και μου αρέσει πολύ η φωνή σου. Έχω όμως ένα πρόβλημα μαζί σου. Σε συλλαμβάνω συνέχεια να στονάρεις... Δηλαδή δεν είσαι στον τόνο! Αυτό λοιπόν είναι κάτι το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να διορθωθεί, δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος γιατί ίσως να μην το ακούς κιόλας. Εσύ άκουγες ότι έφευγες λίγο από τον τόνο; Δεν το καταλάβαινες και αυτό είναι το πρόβλημα. Κατάλαβες τι γίνεται;»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved