Media

Κουτσόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για τη γνωριμία του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και το «κουτάβι» τους!

Gossip-tv Team

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την γνωριμία του με την γυναίκα του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, λέγοντας το πόσο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί της. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο διάσημους σεφ της χώρας, που παρακολουθούμε διαρκώς μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, του οποίου και ο νέος κύκλος θα κάνει και πρεμιέρα αύριο το βράδυ, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για το ριάλιτι και τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο διάσημος σεφ αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο παιδάκι τους, το οποίο και σήμερα γίνεται τεσσάρων μηνών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε χαρακτηριστικά: "Mε την Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωριστήκαμε ιντερνετικά. Με αυτόν τον παραδοσιακό, βαρετό τρόπο, αλλά εν τέλει αποτελεσματικό. Και λεω παραδοσιακό, γιατί έτσι τείνουν να γίνονται τα πράγματα σήμερα. Όσον αφορά τη γνωριμία μας, δεν θυμάμαι, για να είμαι ειλικρινής το πώς ξεκίνησε η κουβέντα.

Γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και περάσαμε πολλά μαζί. Άλλωστε στην καραντίνα πολλές ήταν οι σχέσεις που καρποφόρησαν, γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι, οπότε αναγκαστικά περνάγαμε πολύ περισσότερο χρόνο παρέα. Κάναμε πάρα πολλά πράγματα πολύ γρήγορα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Το μωράκι μας σήμερα γίνεται τεσσάρων μηνών".

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved