Media

Δημητρακόπουλος: Η απάντησή του για τον Πέτρο Φιλιππίδη- Όλα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο στη δίκη!

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει, ενώ μίλησε και για την αναφορά που έγινε στον Γιάννη Μπέζο από τον κατηγορούμενο.

Η εκδίκαση των υποθέσεων για τις οποίες κατηγορείται ο ηθοποιός βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023 στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και έκανε λόγο για την εξέλιξη της υπόθεσης του ηθοποιού, ενώ εκτενώς αναφέρθηκε και σε όλα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο, λέγοντας πώς οι δυο ηθοποιοί, μετά την αποφυλάκιση του κατηγορουμένου, είχαν κρατήσει ανθρώπινες επαφές τηλεφωνικά.

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησε γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα” δήλωσε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος στον Alpha.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved