Media

My Style Rocks: Επίθεση στη Νικόλ από συμπαίκτριές της: «Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι influencer»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) παρακολουθήσαμε τις επιλογές της Νικόλ, με τις συμπαίκτριές της, αλλά και τους κριτές να γίνονται έξαλλοι μαζί της, για τις επιλογές και το στυλ της. 

Το αγαπημένο παιχνίδι μόδας έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, με τις παίκτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, είδαμε τη Νικόλ να κάνει μια ανατρεπτική εμφάνιση στο πλατό. Η παίκτρια είχε επιλέξει ένα τζιν σύνολο, με μάυρες διαφάνειες, ενώ σαν αναφορά είδαμε και τα πούπουλα. Η παίκτρια είπε πώς το concept της ήταν ένα ταξίδι στο Λονδίνο με τον σύντροφό της και πιο συγκεκριμένα μια βόλτα στην έκθεση του Βίνσεντ βαν Γκογκ, μιας και ως influenecer ήθελε να βγάλει μερικές φωτογραφίες, για να ανανεώσει το content της στα social media.

Oι συμπαίκτριές της την βαθμολόγησαν άλλες με 2, με 3, ενώ υπήρξε και η ανατροπή και είδαμε το πρώτο πεντάρι. Οι κοπέλες που την βαθμολόγησαν χαμηλά μίλησαν για το σύνολό της και εξέφρασαν έντονα την άποψή τους στο γεγονός πώς δεν γίνεται να πηγαίνεις κάπου, χωρίς να ξέρεις απόλυτα το που πας και το ποιός είναι αυτός ο συγκεκριμένος ζωγράφος.

Η Νικόλ διαφώνησε μαζί τους και δεν έκρυψε τα νεύρα της, ενώ συμπαίκτριά της είπε: "Δεν με ενδιαφέρει αν είσαι influencer, δεν είμαι αντικείμενο του influencer σου, δεν με αφορά. Δεν γίνεται να μην γνωρίζεις αυτό που λες. Δεν πάς παντού όπως να είναι".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved