Media

My Style Rocks: Έξαλλος ο Σκουλός σηκώθηκε και έφυγε: «Δεν μπορώ να τα ακούω αυτά, φεύγω»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Η Νικόλ, η οποία έδωσε τη δική της εκδοχή ως θέμα του outfit που φορούσε σήμερα, όχι μόνο δεν ικανοποίησε τους κριτές αλλά έβγαλε τον Δημήτρη Σκουλό εκτός εαυτού και αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό. 

Η Νικόλ υποστήριξε ότι είχε ντυθεί έτσι για να επισκεφθεί μία έκθεση έργων τέχνης κορυφαίου δημιουργού τονίζοντας μάλιστα ότι το outfit το είχε επιλέξει προκειμένου να βγάλει selfie μπροστά από κάποιο έργο του μιας και ως influencer θα έκανε πάταγο στα social media με το συγκεκριμένο φωτογραφικό ενσταντανέ.

Όλοι όμως οι κριτές είχαν τελείως διαφορετική άποψη μόνο που η Νικόλ δεν έδειχνε να ακούει τα σχόλιά τους, εμμένοντας στο «όραμά» της.

Κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος σχεδόν δεν μπήκε καθόλου στη διαδικασία να της εξηγήσει ότι ήταν λάθος. Απλώς της έβαλε τον βαθμό που ήταν μόλις... 1.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπάθησε να της πει το λάθος στο styling που είχε επιλέξει, όμως η Νικόλ συνέχισε να επιμένει. Κάτι που εξόργισε τον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος σχεδόν... τινάχθηκε από τη θέση του και έφυγε από το πλατό, λέγοντας πως δε μπορούσε να την ακούει να λέει όλα αυτά.

Δείτε την έκρηξη του γνωστού φωτογράφου και την αποχώρησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved