Media

MasterChef: Ο παίκτης έπαθε σοκ- Ξέχασε να βάλει το ψάρι στον φούρνο και το κατάλαβε πολύ αργά!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) παρακολουθήσαμε τον 28χρονο Οδυσσέα να προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στο ριάλιτι, βάζοντας τα δυνατά του στην audition.

To αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023, με τους τηλεθεατές να μην χάνουν, για ακόμα μια χρονιά, τις εξελίξεις, αλλά και τις audition των μελλοντικών παικτών στο σπίτι.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 28χρονου Οδυσσέα, που είχε ταξιδέψει από την Χίο, για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στην μαγειρική.

Ο παίκτης είχε στο μυαλό του να φτιάξει ένα πιάτο με λαχανικά, σάλτσα αυγολέμονο και ψάρι ψητό στον φούρνο με πλεξούδρα. Ο ίδιος προσπάθησε να τα κάνει όλα σωστά, για να καταφέρει να κερδίσει απευθείας την λευκή ποδιά, που θα τον οδηγούσε στο σπίτι του ριάλιτι χωρίς να χρειαζόταν να μαγειρέψει και πάλι.

Λίγο πριν το τέλος του χρόνου του, ο ίδιος αντιλήφθηκε πώς έχει ξεχάσει να βάλει το ψάρι του στον φούρνο και έπαθε σοκ, χτυπώντας τον πάγκο του, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πώς έκανε τέτοιο λάθος. Οι κριτές προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, χωρίς αποτέλεσμα βέβαια, μιας και του είχε απομείνει λιγότερο από ένα λεπτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved