Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ανέλαβε δράση και οι τηλεθεατές έστησαν πάρτι: «Θα μας πεθάνεις Μαρκέτο»

Gossip-tv Team

Παγιδευμένοι: Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) ο Δημήτρης και η Άννα ήρθαν και πάλι κοντά, για την υπόθεση ενός μικρού παιδιού, το οποίο και κακοποιούταν από την μητέρα του. 

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και οι τηλεθεατές, από τα πρώτα λεπτά των νέων επεισοδίων, συγκλονίζονται με τις εξελίξεις, αλλάα και με τα όσα συμβαίνουν.

Όλα όσα είδαμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Παγιδευμένοι"

Καθώς η τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Άγγελος πλησιάζει, όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Νατάσσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια, χωρίς να ξέρει ότι τους παρακολουθεί ο άντρας της, ο Βλάσσης.

Η Λίνα, μετά τη μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, θα λάβει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει στα άκρα. Θα προλάβουν η Χρύσα και ο Νίκος να παρέμβουν;

Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να προλάβουν τη Θάλεια πριν να είναι αργά για το παιδί της… Ο Αλέκος κινδυνεύει να καταστραφεί και, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του, θα επισκεφτεί τον Άγγελο στη φυλακή… Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης; Ο Σταύρος ψάχνει την Κατερίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί…. Ο Άγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα το οποίο περίμενε με αγωνία… Ένα δέμα που θα ανατρέψει για όλους τις εξελίξεις…

Η σκηνή που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter ήταν όταν ο Δημήτρης με την Άννα έκαναν τα αδύνατα δυνατά, για να σώσουν ένα παιδί από την μητέρα του, που το κακοποιούσε συστηματικά. Ο εισαγγελέας Μαρκέτος, για ακόμα μια φορά, ανέλαβε δράση και έσπασε την πόρτα, με σκοπό να εισβάλλει στο σπίτι πριν να είναι πάρα πολύ αργά. Οι χρήστες του Twitter τον αποθέωσαν με τα σχόλιά τους για ακόμα μια φορά!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved