Media

Survivor All Star: Σάστισαν με την είσοδο των νέων παικτών- Αγκαλιές και ενθουσιασμός στην παραλία!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (22-1) μια τεράστια έκπληξη περίμενε τους Διάσημους και τους Μάχητές, μιας και παρακολουθήσαμε την είσοδο των νέων παικτών στο ριάλιτι. 

Όσο προχωρούν τα επεισόδια του ριάλιτι, τόσο και πιο πολλές θα είναι και οι εκπλήξεις, όπως είχε αποκαλύψει εξ αρχής ο Γιώργος Λιανός, τόσο στους παίκτες, όσο και στους τηλεθεατές.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, μετά και την τελευταία αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες, τόσο στην ομάδα των Διασήμων, όσο και των Μαχητών, μιας και λίγο πριν από τον αγώνα για την πρώτη ασυλία και τις προμήθειες, οι ομάδες ενισχύθηκαν με νέους παίκτες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, στην παραλία των Μπλε κατέφθασαν η Ρία Κολοβού και ο Chris Σταμούλης ενώ στην παραλία των Κόκκινων ο Γιώργος Κόρομι.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Οι παίκτες, ενώ στην αρχή προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, μόλις κατάλαβαν ότι πρόκειται για τους νέους παίκτες, πανηγύρισαν και τους υποδέχτηκαν με πολύ θερμό τρόπο, με σκοπό να τους καλωσορίσουν στην ομάδα τους και να τους εμψυχώσουν για τους πολύ απαιτητικούς αγώνες που έρχονται.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω με την είσοδο της Ρίας Κολοβού και του Chris Σταμούλη στην ομάδα των Μαχητών.

Δείτε παρακάτω την είσοδο του Γιώργου Κόρομι:

Ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε πως: «φτάνω στο νησί, λοιπόν, επιστροφή στη φύση μετά από δυο χρόνια. Με το που πάτησα το πόδιο μου, είδα κατευθείαν χαμογελαστές φατσούλες και γνώριμα πρόσωπα. Και επιστρέψαμε εδώ ξανά στη φύση, στα κουνούπια και τις μύγες. Μου λείψανε! Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved