Media

Survivor all star: Αποχωρεί οικειοθελώς η Καρολίνα μετά το σκάνδαλο με τον Μάριο;

Gossip-tv Team

Survivor all star: Τι συμβαίνει με τη Καρολίνα Καλύβα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και τα τρυφερά τετ α τετ με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη; Θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης;

Το βράδυ της Κυριακής (22-01) παρακολουθήσαμε τα τρυφερά τετ α τετ της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και βάσει των συγκεκριμένων πλάνων που προβλήθηκαν, έγινε μια μεγάλη κουβέντα, από την αρχή του συμβουλίου του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανοίγει το θέμα, λέγοντας ότι έχουν παραβιαστεί κανόνες, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή και με τίποτα δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, γιατί στο τέλος θα υπάρχουν κυρώσεις για ολόκληρη την ομάδα.

H επόμενη μέρα βρήκε τους δυο παίκτες με πολλά νεύρα λόγω του ότι, όπως υποστήριξαν κανένας δεν πήρε το μέρος τους. Η παίκτρια δε που τα "άκουσε" ακόμη περισσότερο ήταν η Ασημίνα.

«Το τι θέλω εγώ, πως το θέλω και τι θέλω να κάνω αφορά εμένα και ό,τι έχει να μου πει το Survivor είμαι εδώ να το αντιμετωπίσω αλλά οι περαιτέρω φωνές, ας μείνουν στην άκρη παρακαλώ. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον γι΄αυτό και λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να βρω σαν δικαιολογία είναι το νεαρό της ηλικίας της Ασημίνας που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου κτλ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλει τις σχέσεις του άλλου. Τι να πω; Ότι δε μου αρέσει; Το θεωρώ κατινιά», είπε αρχικά και μετά... μίλησε για... αγάπη η Καρολίνα.

«Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας κτλ αλλά είναι ανθρώπινο. Πραγματικά, δε μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και αν θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Σύμφωνα με το Πρωινό Μας, η Καρολίνα δεν φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης και δεν γνωρίζει τι γίνεται έξω…

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό Μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved