Media

Κηδεία Νίκου Ξανθόπουλου: Το τελευταίο χειροκρότημα στον ηθοποιό

Κηδεία Ξανθόπουλου: Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι αποχαιρέτησαν τον Νίκο Ξανθόπουλο, το «παιδί του λαού»!

Τραγικές φιγούρες ήταν η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, τα τέσσερα παιδιά, τα εγγόνια και ειδικά η αγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη.

Η κηδεία του ήταν πολιτική και όταν έφτασε η σορός του στο νεκροταφείο, οι παρευρισκόμενοι φώναζαν συγκινημένοι "Αθάνατος Νίκο μας" κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα.

Κατά την έξοδο της σορού από την εκκλησία όλοι καταχειροκρότησαν με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετώντας τον σπουδαίο ηθοποιό.

Στις 13:00 τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του στο Νεκροταφείο και στη συνέχεια η σορός του θα αποτεφρωθεί καθώς, τελικά, δεν κατέστη δυνατή η ταφή του δίπλα στο παρεκκλήσι που είχε χτίσει στο σπίτι του στην Παιανία.

Η οικογένειά του είχε εκφράσει την επιθυμία της αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού». Στην ανακοίνωσή της είχε αναφέρει: «Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13:00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved