Media

My Style Rocks: Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν Νικόλ-Τζωρτζίνα: «Δεν ήξερα ότι είσαι διάσημη»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Μόνο μαλλί με μαλλί δεν πιάστηκαν η Νικόλ με την Τζωρτζίνα σήμερα (24/1) στο σόου μόδας του ΣΚΑΪ μετά από τη βαθμολογία που χρειάστηκε να βάλει η τελευταία στην πρώτη. 

Οι δύο κυρίες είχαν από χθες ξεκινήσει μία ένταση ανάμεσά τους και μάλιστα η Νικόλ στο ξεκίνημα του σημερινού επεισοδίου θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά της στην Τζωρτζίνα. Η τελευταία όμως έδειξε απρόθυμη να τη δεχτεί και άφησε το θέμα ανοιχτό.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα η Νικόλ να βαθμολογηθεί από τις συμπαίκτριές της για την εμφάνισή της, η Τζωρτζίνα ξεσπάθωσε!

Της έβαλε μόλις έναν βαθμό και άρχισε την επίθεση όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου για τον λόγο που της είχε βάλει τόσο χαμηλή βαθμολογία.

Η Τζωρτζίνα λοιπόν της είπε ότι το κάνει για να τη φέρει στον ίσιο δρόμο, της θύμισε ότι δεν έδωσε και καμία αξιόλογη εμφάνιση στο παιχνίδι όλη την προηγούμενη εβδομάδα και μίλησε για αρκετή ειρωνεία για τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Νικόλ στο Instagram με την ιδιότητα της influencer.

Η τελευταία φυσικά δεν έμεινε με κλειστό το στόμα αλλά απάντησε, γεγονός που παραλίγο να δημιουργήσει σύρραξη στο πλατό. Δείτε στο βίντεο τι συνέβη ανάμεσα στις δύο παίκτριες του My Style Rocks.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved