Media

Σπύρος Μπιμπίλας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στις κηδείες Ξανθόπουλου - Ανδρέου

Gossip-tv Team

Το πρωινό: Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και εξήγησε γιατί δεν τον είδαμε στις κηδείες ηθοποιών που έγιναν χθες.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, εξήγησε ότι είχε προγραμματισμένη τηλεοπτική εμφάνιση και ήταν αδύνατο να το ακυρώσει, με αποτέλεσμα να μην πάει σε καμία κηδεία.

«Με τον Νίκο Ξανθόπουλο δεν είχα ποτέ καμία επαφή, δεν τον γνώρισα ποτέ από κοντά. Δεν είχε ούτε αυτός επαφή με το σωματείο των ηθοποιών, τουλάχιστον τα χρόνια που είμαι εγώ.

Εγώ προσπάθησα μέσω facebook να τον πετύχω κάποια στιγμή, αλλά δεν μπόρεσα, παρότι ήθελα πάρα πολύ γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ορόσημο, ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης. Δεν είχε όμως επαφές με πολλούς ηθοποιούς», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε:

«Δεν παρευρέθηκα στην κηδεία γιατί την ίδια ώρα ήταν τέσσερις κηδείες, τριών ηθοποιών και ενός σκηνοθέτη. Ακριβώς την ίδια ώρα, σε τέσσερα διαφορετικά νεκροταφεία, αλλά εγώ δεν πήγα σε καμία διότι ήμουν σε προγραμματισμένη εκπομπή της τηλεόρασης που γυριζόταν για αργότερα. Δεν μπορούσα να το αναβάλλω».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved