Media

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της: «Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο»

Gossip-tv Team

Ήταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν γινόταν γνωστό ότι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε από κοινού με τον σύζυγό της Νικόλα Φαράκλα  να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Ήταν μαζί εννέα χρόνια και είχαν αποκτήσει δύο κοριτσάκια που συνεχίζουν, φυσικά να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η όμορφη δημοσιογράφος, με αφορμή μία κουβέντα που είχαν σήμερα στο πάνελ της εκπομπής Ελένη στην οποία συμμετέχει και έχοντας έναν σύντομο διάλογο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ανέφερε για πρώτη φορά τη λέξη... διαζύγιο, τονίζοντας την άποψή της: «Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο, κανένας δεν το κάνει "ελαφρά την καρδία"».

Η Ελιάνα Χρυσικοπουλου και ο Νικόλας Φαράκλας είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο. «Είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό» έλεγε τότε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πλέον ζει σε άλλο σπίτι και μάλιστα είχε αποκαλύψει μέσω των social media την απόφασή της να κάνει μετακόμιση, χωρίς όμως ωστόσο να έχει αποκαλύψει το οτιδήποτε για την προσωπική της ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved