Media

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Είμαι σαδιστικός, κάνω διάλογο με τον εαυτό μου, είμαι πολύ σκληρός»

Gossip-tv Team

 

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out θα είναι καλεσμένος ο Πρωταγωνιστής του Μαύρου Ρόδου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και μία γεύση από τα όσα θα πει μας έδωσε η εκπομπή, Mega Καλημέρα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά, ενώ αποκάλυψε πως δεν του αρέσει καθόλου να βλέπει τον εαυτό στην τηλεόραση.

«Κρίνω τον εαυτό μου, όσα δεν με κρίνει κανένας άλλος άνθρωπος. Είμαι σαδιστικός. Ξεκινάω ένα διάλογο με τον εαυτό μου και λέω “εκεί τι έγινε, γιατί έπαιξες έτσι;”. Γίνομαι πολύ σκληρός και δεν μου αφήνω κανένα περιθώριο».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο» αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης του με την δόκιμη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά.

Στο παιχνίδι με τις κάρτες του «Night Out», ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκαλύπτει άγνωστες και ενδιαφέρουσες πτυχές του εαυτού του, αλλά και το χόμπι που απέκτησε μέσα στην καραντίνα. Ακόμα, δοκιμάζει τα όρια του, επιχειρώντας μία εντυπωσιακή πτήση με αεροσκάφος τύπου Cessna!

Στη συνέχεια, επιστρατεύονται οι συμπρωταγωνιστές του καλεσμένου για να τον δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο, κάνοντάς του τις πιο παράξενες ερωτήσεις. Δεν θα λείψει και μία ξεκαρδιστική φάρσα, που θα κάνει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στην φίλη του, ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, σε μία ειλικρινή εξομολόγηση στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, μιλά για τα παιδικά του χρόνια, τη συναρπαστική πορεία του στην υποκριτική, αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι για ένα νέο ηθοποιό να διαχειριστεί την ξαφνική και μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Mega καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved