Media

Surviror All Star: Καλύβα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της: «Έτσι συνέβη με τον Μάριο»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε και το πρωί της Παρασκευής (27-01) θα κάνει τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ.

Ο επίσημος λογαριασμός του ΣΚΑΙ στο Instagram μοιράστηκε με τους followers ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση, οπού μιλά για τον Μάριο Πριάμο και πώς ήρθαν κοντά όσο ήταν στο ριάλιτι.

«Είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα. Κάτι το οποίο δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο...

Τώρα δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω. Απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δείκτες επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω και να προχωρούσε, εάν θα προχωρούσε, αυτό που δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι», την ακούμε να λέει.

Κατά την αποχώρησή της η παίκτρια, είπε: Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved