Media

Survivor All Star-Κολλητή φίλη Bo: «Η Καρολίνα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, πιστεύω θα το κάνει»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Η κολλητή φίλη του Bo, η γνωστή τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά μίλησε στο Open Weekend για την άβολη κατάσταση που υπάρχει ανάμεσα στον γνωστό ράπερ και την όμορφη Καρολίνα Καλύβα που επέστρεψε πριν από λίγες ώρες από τον Άγιο Δομίνικο. 

Η Γεωργία Βρανά, η οποία δείχνει να γνωρίζει πολλά σε σχέση με την Καρολίνα και τον Μπο μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως οι δυο τους αλλά και ο Σάκης με τη Μαριαλένα είχαν συναντηθεί λίγες ημέρες πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί η μητέρα της Καρολίνας.

«Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα κάτι κατάλαβε ο Μάριος, έχει ψυλλιαστεί τι γίνεται. Επειδή μιλήσαμε και πριν μπει στο παιχνίδι και μου είπε ότι εγώ πάω μόνο το αγωνιστικό, θεωρώ ότι ήθελε να το κόψει για να μείνει μόνο το αγωνιστικό» είπε αρχική Γεωργία Βρανά για τη σχέση Καρολίνας-Μπο. Και συνέχισε λέγοντας:

«Πιστεύω ότι ο Μάριος δεν ήθελε να συμβεί όλο αυτό, ήθελε να πάει μόνο για τη νίκη. Είχε την ατυχία να γίνει αυτό με το drone και θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να το καλύψει... Λίγες μέρες πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν όλο αυτό το παρεάκι (Καρολίνα, Μπο, Σάκης, Μαριαλένα) στο μαγαζί της μάνας της και περνούσαν ωραία. Και ξαφνικά τους βλέπουμε να κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα;».

Η Γεωργία Βρανά επίσης αποκάλυψε ότι ο Μάριος και ο Μπο ήταν πολύ φίλοι πριν μπει ο πρώτος στο παιχνίδι τονίζοντας πως συναντιόντουσαν συχνά και τα έλεγαν, είχαν επικοινωνία, ειδικά όταν ο Μάριος ερχόταν στην Ελλάδα.

Επίσης τόνισε ότι ο Μπο δεν «ψηνόταν» να μπει στο παιχνίδι και ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν, σίγουρα δεν θέλει να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Τέλος, η Γεωργία Βρανά είπε ότι πιστεύει πως η Καρολίνα που ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον Μπο, θα θελήσει να επικοινωνήσει αρχικά μαζί της για να «κόψει κίνηση» ώστε στη συνέχεια να επικοινωνήσει μαζί του. Όσο για την αντίδραση του τραγουδιστή, είπε πως είναι άνθρωπος που θα θελήσει να ακούσει τι έχει να του πει η Καρολίνα, όμως δεν σκοπεύει να της δώσει δεύτερη ευκαιρία, όπως έχει δεσμευτεί και δημόσια.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved