Media

Survivor – «Κάγκελο» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Αν έπρεπε μία φορά να κάνει έκρηξη ήταν τώρα»

Gossip-tv Team

Στο trailer του νέου επεισοδίου του survivor all star θα γίνει χαμός και το ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια «άφησε κάγκελο» την Μπέτυ Μαγγίρα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας αποχωρούν εξαγριωμένοι από το Συμβούλιο μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι η Ασημίνα έχει κινητό και εκείνος που ωρύεται είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Πρώτη φορά θα του το δώσουμε του Τάκη, μπράβο. Αν έπρεπε μία φορά να κάνεις έκρηξη, ήταν τώρα.

Και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε: «Δύο χρόνια το περίμενε αυτό. Του συνέβαιναν πράγματα και δεν τον πίστευαν, πάντα ήθελε το πάτημα και το άλλοθι και το ‘χει τώρα».

Με την Μπέττυ Μαγγίρα να δηλώνει: «Του ‘χω σούρει εγώ πέρσι του Τάκη… Όσοι παίκτες ήρθαν πέρσι εδώ μας είπαν ότι είχαν μέσα κινητά. Δεν μιλάμε για έναν, μιλάμε για πολλά άτομα».

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης είπε: «Βέβαια είχαν κινητά μέσα στο παιχνίδι. Όλοι είχαμε δει τον Τζέιμς να έχει κινητό, γι’ αυτό ήξερε πως να κινηθεί και τι να πει. Για μένα αυτοί δεν είναι Survivors, γιατί πρέπει να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού: δεν πρέπει να έχεις κινητό και άρα επικοινωνία με τους δικούς σου, δεν πρέπει να πληρώνεις για να τρως κρυφά, να κάνεις delivery»!

Και η Μπέττυ ανέφερε: «Αν οι παίκτες είπαν στην παραγωγή ότι είδαν κάποιον με κινητό και η παραγωγή δεν έκανε κάτι για αυτό, για να τον τιμωρήσει ή να του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο, τι θα κάνουν κι οι παίκτες; Θα πουν φεύγουμε όλοι μαζί;»!

Με τον Ταβλαδάκη να τονίζει: «Αν θέλει η παραγωγή, σε κρατάει προφανώς. Κι εγώ αν είχα κινητό κι ήξερα τι να πω και μου έλεγαν ότι αυτό πουλάει, κι εγώ reality θα έκανα»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved