Media

Μπο: «Τα πράγματά της Καρολίνας ήρθαν και τα πήραν η μητέρα της με τον αδελφό της»

Gossip-tv Team

Ο ράπερ Bo μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα για την Καρολίνα και το Survivor all star!

Ο Bo αναφερόμενος στις δηλώσεις της μητέρας της πρώην παίκτριας του Survivor All Star, είπε: «Η μάνα είναι μάνα. Αγαπάει το παιδί της. Το προστατεύει είτε με τον σωστό τρόπο, είτε με τον λάθος. Αυτό είναι υποκειμενικό. Καθένας το χειρίζεται διαφορετικά. Είναι μάνα, μπορεί και να παρασυρθεί δεν θα το κρίνω εγώ».

Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε ότι την απογοήτευσή του για τις ανθρώπινες σχέσης, ενώ εκτίμησε τη στάση της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Τι να πω στον Μάριο; Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Ήταν μεν ένα πράγμα ωραίο δυνατό που είχε προοπτικές στα δικά μου μάτια, αλλά από εκεί και πέρα ήταν κάτι που κράτησε έναν μήνα. Οπότε δεν είναι κάτι που θα με στιγματίσει; Δεν με απασχολεί εμένα πλέον τι κάνει η Καρολίνα και ο Μάριος. Δεν μπορώ να αξιολογήσω πιο ήταν το πιο βαρύ γιατί και τα δύο είναι άσχημα. Ήταν και οι δύο στη ζωή μου, ο ένας ερωτικά, ο άλλος φιλικά. Πιο πολύ σε πειράζει λόγω της ανθρώπινης σχέσης. Έχουμε μιλήσει με την Ελευθερία Ελευθερίου. Το αποκλείω να πάω στο Survivor All Star.

Και για την Ασημίνα, ανέφερε: «Δεν θα πω ότι ένιωσα δικαίωση γιατί δεν είναι δικαστήριο. Αλλά ένιωσα ότι ένας άνθρωπος είπε την αλήθεια. Είναι ένα παιδί 23 χρονών και συμπεριφέρθηκε σαν άντρας παντελωνάτος. Όπως έπρεπε να συμπεριφερθούν κι άλλοι. Το ήξεραν όλοι. Αλλά μόνο η Ασημίνα μίλησε».

Και αποκάλυψε ότι η μάνα και ο αδερφός της Καρολίνας ήρθαν και πήραν τα πράγματά της από το σπίτι: «Τα πράγματά της ήρθε και τα πήρε η μητέρα της (της Καρολίνας) με τον αδελφό της. Ήπιαμε και ένα καφέ».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved