Media

Σασμός: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Σταύρο που τα είπε όλα στον Παυλή: «Πόσο ξεφτίλας»

Gossip-tv Team

Σασμός: Για πολλούς τηλεθεατές, ο Σταύρος στη σειρά του Alpha, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος Γιώργος Χριστοδούλου είναι ο πιο μισητός χαρακτήρας στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή.

Παρ' όλο που όπως είδαμε χθες πήγε στην Αργυρώ και της είπε ότι σκοπεύει τελικά να της δώσει το διαζύγιο και να την αφήσει να ζήσει την ευτυχία της με τον Αστέρη, με μοναδικό όρο να βλέπει το παιδί, τον μικρό Πετρή, απόψε (31/1) τον είδαμε να ρίχνει λάδι στη φωτιά στην ήδη ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα.

Ο Σταύρος πήγε και βρήκε τον θείο της Αργυρώς, τον Παύλο και του είπε με κάθε λεπτομέρεια όσα είχαν μεσολαβήσει ανάμεσα σε εκείνον, τον Αστέρη και την Αργυρώ.

Κάτι που έκανε έξαλλο τον Παυλή ο οποίος αγνοούσε ότι η ανιψιά του, είναι ζευγάρι με τον μεγάλο εχθρό του, κάποιον από τους Σταματάκηδες.

Η κίνηση αυτή του Σταύρου αλλά και ο τρόπος που τα μετέφερε στον Παυλή, εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό που μέσω των social media θέλησαν να εκφράσουν την έντονη ενόχλησή τους αλλά και την αντιπάθειά τους για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη θα έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις και ακόμα πιο ραγδαίες εξελίξεις καθώς ο Παυλής δεν θα αφήσει το όλο θέμα έτσι. Θα πάει και θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Αστέρη ο οποίος θα βρεθεί προ εκπλήξεως και δεν θα προλάβει να αντιδράσει όταν ο θείος της Αργυρώς θα του ρίξει ένα χαστούκι και θα τον απειλήσει με όπλο. Μία σκηνή που θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο και η οποία αναμένεται να καθηλώσει για ακόμα μία φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε τα tweets που γράφτηκαν απόψε για τον Σταύρο τα οποία μόνο κολακευτικά δεν είναι για τον συγκεκριμένο ήρωα του Σασμού:

Δείτε παραπάνω το βίντεο με το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved