Media

Survivor All Star: Συναγερμός στην παραλία των Μπλε! Τυλίχτηκε στις φλόγες η μικρή καλύβα τους

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Πανικός και αγωνία επικράτησαν στην παραλία των Μπλε όταν είδαν ότι η μικρή καλύβα που είχαν φτιάξει δίπλα στη μεγάλη όπου κοιμούνται τα βράδια και περνούν τον περισσότερο χρόνο τους, τυλίχτηκε στη φλόγα! 

Ξαφνικά η καλύβα που είχαν φτιάξει κάποιοι από τους παίκτες δίπλα ακριβώς από τη μεγάλη όπου έχουν όλα τα πράγματά τους και χρησιμοποιούν για την καθημερινή τους διαβίωση, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι Μπλε δεν κατάλαβαν τι είχε προκαλέσει τη φωτιά όμως εκείνο που είδαμε ως τηλεθεατές ήταν ότι οι περισσότεροι την κοιτούσαν χωρίς να κάνουν κάτι για να σβήσουν τη φωτιά. Αντίθετα, ο Ηλίας Γκότσης που την παρατηρούσε, πήρε και άλλα κομμάτια ξύλα και τα πετούσε μέσα.

Κάτι που ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει το όλο περιστατικό, κάνοντας τον σταυρό του για την αντίδραση του Ηλία Γκότση.

Όπως είπε αργότερα ο Ηλίας Μπόγδανος λόγω φωτιάς η θερμοκρασία είχε χτυπήσει κόκκινο στο σημείο, με τους ίδιους να τα έχουν χάσει προς στιγμή αφού δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στην παραλία των Μπλε και τους αναστάτωσε για λίγο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved