Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Είδα τον Πάνο Καλλίτση με δύο σφαίρες στην καρδιά...»

Gossip-tv Team

Με αφορμή τα όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή «Έλεος!» η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της, Mega καλημέρα για την ημέρα όπου ο Πάνος Καλλίτσης δέχθηκε δύο σφαίρες.

Αρχικά η Ελεονώρα είπε: «Από την πρώτη στιγμή, ήμουν εκεί μετά το περιστατικό. Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε η Έλενα Χριστοπούλου τηλέφωνο. Όσες φορές την ακούω να μιλά γι’ αυτό, ξυπνούν εκείνες οι μνήμες. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήμουν στο Epsilon Tv τότε με την εκπομπή Hashtag και με παίρνει η Έλενα, δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε από τις φωνές, ότι πυροβόλησαν τον Πάνο στην καρδιά. «Τι λες; Εξήγησε μου κατ’ αρχάς αν ζει» της απάντησα. «Εγώ πάντως ζω χάρη στον Πάνο. Ο Πάνος αυτή τη στιγμή είναι αναίσθητος, τον έχουν πυροβολήσει στην καρδιά» μου είπε.

Να μην σας τα πολυλογώ, πήγα αμέσως εκεί όπου είχαν προσκομίσει τον Πάνο Καλλίτση, η Έλενα ήταν σε έξαλλη κατάσταση γιατί είχε ζήσει αυτή την επίθεση που είχε ζήσει, είχε ένα μικρό τραύμα από μία σφαίρα που πέρασε ξυστά από το χέρι της και πραγματικά επειδή έπρεπε να υπάρχει ένας άνθρωπος που να συνόδευε τον Πάνο στα επείγοντα, μπήκα εγώ και είδα τον Πάνο με δύο σφαίρες στην καρδιά. Το έχω φωτογραφία αυτό το πράγμα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχε δύο σφαίρες στην καρδιά. Το πώς έζησε αυτός ο άνθρωπος, δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά. Αν βλέπατε την εικόνα, ήταν συγκλονιστική».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved