Media

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Άγνωστες πτυχές του TikToker που πρωταγωνιστεί στη Γη της ελιάς

Gossip-tv Team

Ο Ραφαήλ Καρyωτάκης μιλά για τον ρολό του στη «Γη της ελιάς», την τεράστια επιτυχία του στο τικ τοκ με 1,3 εκατομμύρια ακολούθους, αλλά και τους λογούς που η ωραία εμφάνιση του δεν αρκεί για να εχει αυτοπεποίθηση.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης υποδύεται τον «Λεωνίδα» στη «Γη της ελιάς». Τον γνωρίσαμε ως εργάτη στα κτήματα της οικογένειας Βρεττάκου, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη τους και πλέον είναι υπεύθυνος. Εκεί ερωτεύτηκε μια άλλη εργάτρια και έχουν σχέση. Ο αδελφός της είναι ένας συντηρητικός Μανιάτης και αυτή την περίοδο τους πιέζει να παντρευτούν για να μην εκτίθεται ο ίδιος στην τοπική κοινωνία.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης όμως, έχει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Τικ Τοκ με χιλιάδες followers, πολύ πριν λάβει μέρος στη σειρά.

«Η συμμετοχή μου στη ‘’Γη της ελιάς’’ με άλλαξε προς το καλύτερο. Στο παρελθόν δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Σκεφτόμουν πολύ τι θα πουν οι άλλοι».

Αναφερόμενος στο Τικ Τοκ και στον επιτυχημένο λογαριασμό του, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Το τικ τοκ με βοήθησε να ανακαλύψω κι άλλες πτυχές του εαυτού μου και να μη με νοιάζει τόσο η γνώμη των άλλων. Στο τικ τοκ έχω μια διαφορετική περσόνα από τον πραγματικό μου εαυτό».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved