Media

Survivor All Star: Η προσωπική ιστορία που διηγήθηκε ο Λιανός και έκανε τους παίκτες να δακρύσουν!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός μετά το τέλος του αποψινού αγώνα για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του φετινού κύκλου του Survivor, διηγήθηκε μία ιστορία που συγκλόνισε τους παίκτες, οι περισσότεροι από τους οποίους έβαλαν τα κλάματα! 

Ο παρουσιαστής έθεσε τα γνωστά ερωτήματα για τους νικητές και πώς αισθάνονται που θα απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας αλλά και φαγητού που τους περίμενε, ενώ απευθυνόμενος στους Μπλε που εδώ και πολλές μέρες έχουν σερί ηττών από τους Κόκκινους, θέλησε να ρωτήσει τη γνώμη τους για τους λόγους που πιστεύουν πως έφτασαν ξανά σε τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα.

O Γιώργος Λιανός για πρώτη φορά θέλησε να μοιραστεί μία προσωπική ιστορία που βίωσε πρόσφατα.

Όπως είπε, ένας δικός του άνθρωπος, συγγενής του, μία κυρία ετών 78 πήγε στον γιατρό γιατί είχε πολύ ανεβασμένη πίεση. Οι εξετάσεις που έκανε στον γιατρό, όπως είπε, ήταν όλες πολύ καλές, όμως η πίεση συνέχιζε να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από τον γιατρό της τι μπορεί να είναι αυτό που τη στρεσάρει, εκείνη του αποκάλυψε ότι ο λόγος που αγχώνεται και ίσως ανεβαίνει η πίεσή της, είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να βλέπει τους μαχητές να είναι πεινασμένοι και να περνάνε τόσο δύσκολα. Ο γιατρός λοιπόν της συνέστησε να μη βλέπει Survivor για να μην στενοχωριέται. «Η ιστορία αυτή που σας λέω είναι πραγματική» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Η ιστορία αυτή συγκλόνισε τους παίκτες, με τη Μαριαλένα να βουρκώνει και να παίρνει τον λόγο για να πει πως θέλει, αν συνεχίζει να παρακολουθεί η συγκεκριμένη κυρία το Survivor να τη διαβεβαιώσει πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved