Media

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Όλα όσα αποκάλυψε για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1: «Όλα είναι πιθανά»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει νέα εκπομή στον ΑΝΤ1, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη, χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες περαιτέρω, μιας και δεν έχει υπογράψει ακόμα με το κανάλι. 

Η παρουσιάστρια είναι μια από τις πιο αγαπημένες και η αλήθεια είναι ότι μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη Open Weekend και υπήρξε αποκαλυπτική σχετικά με την νέα της εκπομπή, που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το concept, αλλά και για τα άτομα που θα πλαισιώνουν την συγκεκριμένη εκπομή. Η παρουσιάστρια οραματίζεται κάτι πολύ αισιόδοξο και φιλοδοξεί πώς όλα θα πάνε πολύ καλά.

«Ακόμη είναι κάτι εν τη γενέσει του. Ακόμα όλα είναι πιθανά κι απίθανα. Μπορείς να ξέρεις τι φέρνει το αύριο; Ούτε καν. Θα το προσπαθήσω κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Αυτός είναι ο στόχος. Ακούγονται όλα αυτά, αλλά όλα είναι πιθανά κι απίθανα από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει κανείς.

Είναι εν τη γενέσει του, εν τη ζυμώσει του, αφήστε τους ζυμομύκητες να δράσουν. Έχετε κατέβει σε οινοποιείο να δείτε τι γίνεται; Η ζύμωση του κρασιού μέσα στα βαρέλια γίνεται σε απόλυτη ησυχία. Δώστε μας αυτές τις συνθήκες για να δημιουργήσουμε κάτι καλό κι ενδιαφέρον»

«Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο για την εκπομπή , όλα είναι εν τη γενέσει τους. Όλα είναι πιθανά κι απίθανα. Έχει συζητηθεί και το 17.00 με 19.00. Δεν είναι σίγουρο. Η Ελίνα Παπίλα είναι συμπαθής, αξιόλογη, έχει τρία παιδάκια και πολλά στοιχεία που εκτιμώ επάνω της»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved