Media

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Αναγνωστόπουλου: «Ξέρω πολλά... Θα μιλήσω στον ΣΚΑΪ»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες που επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή τους από το Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, με φειδωλό τρόπο και με πολλά υπονοούμενα. 

Ο πειρατής ή μισθοφόρος όπως τον αποκαλούν οι φίλοι, με το που κατέφθασε χθες (4/2) στην Αθήνα θέλησε να μιλήσει στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν λέγοντας με χαμόγελο:

«Καλώς σας βρήκα. Δε μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δε σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δε μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο»

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε σχεδόν αμέσως από το Συμβούλιο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι είναι εκείνος που αποχωρεί καθώς είχε ενοχληθεί ιδιαίτερα. «Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω» είπε ο Κώστας στον Λιανό στο συμβούλιο και πράγματι έφυγε αμέσως, αποφεύγοντας να αποχαιρετήσει τους πάντες.

Επίσης, δεν έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά όπως συνηθίζεται, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του παίκτη όμως όπως διευκρίνισε με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο, σκοπεύει να μιλήσει στον ΣΚΑΪ όπως ορίζει το συμβόλαιο.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved