Media

Survivor All Star: Τα «πυρά» Βασάλου κατά Μαρτίκα- Χανταμπάκη: «Με έβγαλαν εκτός εαυτού»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (5-2) ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα, αλλά και του Στέλιου Χανταμπάκη, οι οποίοι και κατά τη γνώμη του το παίζουν ηγέτες και θέλουν να λένε συνέχεια οτιδήποτε σκέφτονται. 

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, είδαμε ότι άναψαν τα αίματα μεταξύ Μαχητών και Διασήμων, με αφορμή τα όλα όσα συνέβησαν στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου, που τελικά δεν έφαγε κανένας από τους παίκτες την λαχταριστή πίτσα που τους περίμενε.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα, λέγοντας ότι για ακόμα μια φορά είναι απαράδεκτος και ότι θέλει να μιλάει σαν πολιτικός και σαν εκπρόσωπος της Κόκκινης ομάδας. Φυσικά, σχολίασε και την συμπεριφορά του πάνω στο αγώνισμα, υποστηρίζοντας πώς έτσι όπως φέρθηκαν όλοι τους από την ομάδα των Διασήμων, έδειξαν το πόσο πολύ φοβούνται και ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη ο ένας παίκτης στον άλλον.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για την συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη, λέγοντας πώς δεν έχει μιλήσει σε συμβούλιο τον τελευταίο μήνα και θυμήθηκε να κάνει συζήτηση τώρα, επειδή ένιωθε τύψεις για το πώς φέρθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του. Ο Κωνσταντίνος έκανε λόγο για στρατηγική των Κόκκινων, για να μην χάνουν αγώνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved