Media

Συγκλονίζει ο Πάνος Τριανταφύλλου: «Θυμάμαι μέχρι τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά ήταν ο Πάνος Τριανταφύλλου και μεταξύ άλλων μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή.

Ο Πάνος Τριανταφύλλου τόνισε: «πριν από το ατύχημα, ο αθλητισμός ήταν σε τελείως ερασιτεχνικό επίπεδο στη ζωή μου. Δηλαδή μπάσκετ στο σχολείο, μπάλα, βόλεϊ έπαιζα, με τον στίβο είχα ασχοληθεί αλλά τελείως για την πλάκα μου. Πάντα με την παρέα μου, με τους φίλους μου, μεταξύ μας. Μετά το ατύχημα μπήκε στη ζωή μου πιο επαγγελματικά, όσο θεωρείται επαγγελματικά αυτό γιατί στην χώρα μας δεν θεωρείται επαγγελματικό. Ούτε το μπάσκετ που κάνω ούτε και η ξιφασκία. Θεωρούνται ερασιτεχνικά και τα δύο.»!

Και πρόσθεσε: ««Για το ατύχημα έχω μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές. Ήμουν 18 χρονών και πέσαμε σε μια χαράδρα, πάνω στην Πεντέλη. Θυμάμαι μέχρι και τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό. Πέσαμε σε slow motion με το αυτοκίνητο. Ήμασταν στην άκρη του γκρεμού και έπεφτε σιγά σιγά το αυτοκίνητο. Οπότε εικόνες μέχρι και τότε είχα. Μετά όμως, επειδή έφερε πολλές κωλοτούμπες το αυτοκίνητο, είχα χάσει τις αισθήσεις μου εκεί πέρα πάνω. Τα άλλα δυο παιδιά που ήταν μέσα στο αμάξι τα θυμούνται όλα και μου είπαν… καλύτερα που δεν τα θυμάμαι.».

Και υπογράμμισε: «Μετά στράφηκα στον αθλητισμό γιατί μου έκαναν την πρόταση να δω μπάσκετ σε αμαξίδιο και πήγα, τους είδα, “σιγά μην ξεκινήσω μπάσκετ, δεν υπάρχει περίπτωση” σκέφτηκα αλλά ξεκίνησα. Μπήκε πάρα πολύ γρήγορα στην καρδιά μου και πολύ γρήγορα έφερα και επιτυχίες»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved