Media

Γέλιο μέχρι δακρύων: Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν τον Μαρτάκη που πάγωσε η πισίνα του λόγω «Μπάρμπαρα»

Gossip-tv Team

Σήμερα το πρωί ο Κώστας Μαρτάκης, σε ζωντανή σύνδεση με το σπίτι του στο Happy Day μίλησε για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα και όπως τη βίωσε ο ίδιος ως κάτοικος του Διονύσου στα βόρεια της Αττικής. 

Ο τραγουδιστής με πολύ χιούμορ μίλησε στους φίλους του, στο πάνελ της εκπομπής για την κακοκαιρία, και μάλιστα μετά από προτροπή της Τίνας Μεσσαροπούλου βγήκε στον εξωτερικό χώρο, στην πισίνα, δείχνοντας στην κάμερα πως το νερό της πισίνας του είχε παγώσει από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Με αυτά τα πλάνα ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς στο Ράδιο Αρβύλα είπαν να τρολάρουν την όλη κατάσταση, με τον τελευταίο να υποδύεται τον ίδιο τον Κώστα Μαρτάκη και τον Αντώνη Κανάκη να κάνει τις απαραίτητες ερωτήσεις ως δημοσιογράφος.

Όταν ο Κανάκης ζήτησε να του μιλήσει ο... Μαρτάκης για το δράμα που βίωνε, εκείνος σχεδόν κλαίγοντας τού είπε ότι είχε ανάγκη τη βοήθεια των ειδικών προκειμένου να ξεπεράσει το... σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Και όταν ο Κανάκης του ζήτησε να περάσει λίγο η κακοκαιρία και να κάνει υπομονή εκείνος είπε ότι δεν θέλει να είναι... δακτυλοδεικτούμενος στην ελληνική showbiz.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved