Media

Συγκλονίζει ο Καμπουράκης: «Πάνω στα ερείπια ήταν ο πατέρας μου, γεμάτος αίματα, φρικαρισμένος»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε στον αέρα της εκπομπής, «Ώρα Ελλάδος» για τον πυροσβέστη πατέρα του όταν προσπάθησε να σώσει ένα κορίτσι μετά την κατάρρευση ενός κτιρίου με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται μετά τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε συγκλονισμένος: «ήμουν στα Χανιά, ήμουν στην Α’ Γυμνασίου και ήμουν στο φροντιστήριο. Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος ήταν πυροσβέστης. Βγαίνοντας από το φροντιστήριο, βλέπουμε κόσμο μαζεμένο και φάρους. Κατεδαφιζόταν μία πολυκατοικία, ένας τοίχος έφυγε και χτύπησε ένα μαγαζάκι δίπλα που ήταν λίγο σαθρό. Έπεσε ο τοίχος και τους πλάκωσε. Ήταν ένας σωρός μπάζα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τρέχουμε εμείς και βλέπουμε την Πυροσβεστική και πάνω στα ερείπια τον πατέρα μου, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βρει ένα πλακωμένο παιδάκι. Εγώ είδα τον πατέρα μου κι έτρεξα κατά πάνω του. Κοίταξα και ήταν γεμάτος αίματα. Ήταν φρικαρισμένος».

Και υπογράμμισε: «Δεν θυμάμαι αν το παιδί ήταν τραυματισμένο ή πεθαμένο. Μόλις με είδε ο πατέρας μου, «τα βλέπεις αυτά; Μάθε γράμματα για να μην κάνεις αυτή τη δουλειά» μου είπε». συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης απευθυνόμενος στον συμπαρουσιαστή του, Παναγιώτη Στάθη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved