Media

My Style Rocks: Ένταση με τη Σελένη και τους κριτές: «Δεν θα γίνω καραγκιόζης»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Το θέμα του σημερινού gala (8/2) ήταν αρκετά απαιτητικό αφού οι παίκτριες έπρεπε να ντυθούν νύφες και να βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή. 

Γέμισε λοιπόν νύφες το πλατό του My Style Rocks για χάρη του Gala. Το συγκεκριμένο θέμα άγγιξε διαφορετικά την κάθε διαγωνιζόμενη και η κάθε fashionista πρόβαλε μέσα από αυτό και τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να γίνει ο δικός της!

Τα concept ήταν αντιπροσωπευτικά για την κάθε μία, τα τελικά looks ωστόσο δεν φάνηκαν να πείθουν την κριτική επιτροπή. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης προβληματίστηκαν, απογοητεύτηκαν αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις διχάστηκαν από την εικόνα που είχαν μπροστά τους.

Στην περίπτωση της Σελένης Φωτιάδη όμως υπήρξε αρκετή ένταση καθώς η κριτική επιτροπή έδειξε να μη συμφωνεί με την επιλογή της στυλιστικά.

Τα σχόλιά τους μάλιστα έδειξαν να την ενοχλούν τόσο που η ίδια είπε: «Δεν πειράζει, βάλτε μου ένα ως βαθμολογία» ενώ όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε τον λόγο εκείνη έγινε ακόμα πιο έντονη στη συμπεριφορά της λέγοντας πως δεν θα γίνει καραγκιόζης.

Κάτι στο οποίο ο Κουδουνάρης δεν παρέλειψε να απαντήσει δείχνοντας και εκείνος από την πλευρά του την ενόχλησή του.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved