Κατερίνα Δαλάκα: Βγήκε από το survivor, πήρε το κινητό της και αυτά τα δύο άτομα έκανε unfollow
Οριστικά εκτός Survivor All Star είναι η Κατερίνα Δαλάκα και μόλις πήρε το κινητό στο χέρι της δεν δημοσίευσε μόνο φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο αλλά έκανε unfollow και δύο άτομα.
Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποβληθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το παιχνίδι καθώς η παραγωγή την τιμώρησε μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι την είδε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό τηλέφωνο μέσα στη ζούγκλα.
Η Κατερίνα, σε αντίθεση με την Ασημίνα δεν ξέσπασε on camera και προτίμησε να αποχωρήσει αθόρυβα.
Η Κατερίνα δημοσίευσε μία φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου».

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στο Πρωινό μας η Κατερίνα Δαλάκα όταν πήρε το κινητό στα χέρια της έκανε unfollow δύο άτομα, τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος είναι φίλος με τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν και ο λόγος που αποβλήθηκε από το παιχνίδι η Κατερίνα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σύντροφο του Στάθη.
Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε παράλληλα πως το ραντεβού της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έγινε και δε θα γίνει λόγω των εξελίξεων στην Τουρκία.

H Κατερίνα Δαλάκα πήρε το κινητό στα χέρια της.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο...

Η Κατερίνα δημοσίευσε μία φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου».

Η Κατερίνα μόλις πήρε το κινητό στο χέρι της, έκανε unfollow δύο άτομα...

Τον Στάθη, επειδή έκανε παρέα με τον Νίκο Μπάρτζη αλλά και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιας και είναι η σύντροφος του Στάθη.
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό Μας