Media

Κατερίνα Δαλάκα: Βγήκε από το survivor, πήρε το κινητό της και αυτά τα δύο άτομα έκανε unfollow

Gossip-tv Team

Οριστικά εκτός Survivor All Star είναι η Κατερίνα Δαλάκα και μόλις πήρε το κινητό στο χέρι της δεν δημοσίευσε μόνο φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο αλλά έκανε unfollow και δύο άτομα. 

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα είχε αποβληθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες από το παιχνίδι καθώς η παραγωγή την τιμώρησε μετά από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι την είδε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου με κινητό τηλέφωνο μέσα στη ζούγκλα.

Η Κατερίνα, σε αντίθεση με την Ασημίνα δεν ξέσπασε on camera και προτίμησε να αποχωρήσει αθόρυβα.

Η Κατερίνα δημοσίευσε μία φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου».

dalaka-453.jpg

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στο Πρωινό μας η Κατερίνα Δαλάκα όταν πήρε το κινητό στα χέρια της έκανε unfollow δύο άτομα, τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος είναι φίλος με τον Νίκο Μπάρτζη που ήταν και ο λόγος που αποβλήθηκε από το παιχνίδι η Κατερίνα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σύντροφο του Στάθη.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε παράλληλα πως το ραντεβού της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έγινε και δε θα γίνει λόγω των εξελίξεων στην Τουρκία.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved