Media

Ισίδωρος Σταμούλης: «Το Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα συν που το εξαργυρώνουμε μέχρι σήμερα»

Gossip-tv Team

Ο Ισίδωρος Σταμούλης μίλησε για το Ντόλτσε Βίτα που επιστρέφει στο Mega με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας, από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00.

Η αξέχαστη και αγαπημένη σειρά του MEGA «Ντόλτσε Βίτα», έρχεται στο MEGA με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας, από αύριο και κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00.

Ένας εκ των ηθοποιών, ο Ισίδωρος Σταμούλης θυμάται όσα έζησε στα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του MEGA.

Tι γινόταν στα παρασκήνια, οι αστείες στιγμές του «Ντόλτσε Βίτα»;

«Το «Ντόλτσε Βίτα» είναι μια διαχρονική σειρά που αντικατόπτριζε μια κανονική ροή μιας οικογένειας, με πράγματα που μπορούσαν να συμβούν. Όταν στο ζάπινγκ πέσω στο «Ντόλτσε Βίτα» προτιμώ να δω αυτό, πάρα άλλη σειρά, είναι επίκαιρη, έχει ρυθμό, ερμηνείες», ανέφερε αρχικά ο Ισίδωρος Σταμούλης.

stamoulis-isidoros.jpg

«Για το «Ντόλτσε Βίτα» με πρότεινε το κανάλι και η Λιάνα Πατέρα, επίσης με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήμασταν συμμαθητές στου Εθνικού Θέατρου. Το «Ντόλτσε Βίτα» ήταν ένα συν που το εξαργυρώνουμε μέχρι σήμερα», συμπλήρωσε.

Για τα γυρίσματα, ο ηθοποιός ανέφερε πως, «γελούσαμε συνέχεια, ξεκινούσαμε στις 8 το πρωί και τελειώναμε 6 το απόγευμα. Ήταν δύσκολο, όταν τέλειωσαν τα γυρίσματα, γιατί είχαμε περάσει καταπληκτικά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved