Media

Σία Κοσιώνη: Συγκλονισμένη στον «αέρα» του δελτίου ακούγοντας τους διασώστες!

Gossip-tv Team

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονισμένη η Σία Κοσιώνη από τις εικόνες που μεταφέρει στον «αέρα» του δελτίου ο Μανώλης Κωστίδης.

Κατά την έναρξη του δελτίου ο δημοσιογράφος από το σημείο που οι διασώστες συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη τους προκείμενου να απεγκλωβίσουν κόσμο κάτω από τα συντρίμμια, ανέφερε πως:

kosioni-(3).jpg

«Ψάχνουν για το θαύμα και μιλάμε σιγά γιατί πίσω από τα χαλάσματα ψάχνουν να ακούσουν κάποιον ήχο. Λένε τώρα καλέστε ένα ασθενοφόρο», λέει ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να λέει:

«Μακάρι να έχουμε ένα θαύμα». «Μέχρι τώρα έχουν γίνει θαύματα και φωνάζουν ‘αν κάποιος ακούει να βάλει φωνή’», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Είναι η είδηση της καριέρας μου δυστυχώς αυτή η αποστολή, η χειρότερη αποστολή που έχω κάνει στη ζωή μου. Το να λέω εγώ «δεν αντέχω σε αυτό το σημείο, πάμε να φύγουμε»… νομίζω θα μου μείνει χαραγμένη για πάντα. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της Τουρκίας, του αιώνα. Ό,τι και να πω εγώ δεν είναι υπερβολικό», είπε ο Μανώλης Κωστίδης νωρίτερα σήμερα το πρωί σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved