Media

Πηλιχού: «Το διάσημα που συνεργάστηκα με τον Φιλιππίδη αναρωτήθηκα αν έπρεπε να αλλάξω επάγγελμα»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13-02) η Ιωάννα Πηλιχού

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ μίλησε και για τον Γιάννη Μπέζο.

pilixou-(3).jpg

«Δεν ήταν ωραία η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν πολύ ψυχοφθόρα για εμένα. Εκείνο το διάστημα αναρωτήθηκα αν θα έπρεπε να αλλάξω επάγγελμα και να κάνω μια άλλη δουλειά. Ήμουν πολύ νέα όταν μου συνέβη αυτό και δεν είχα ακόμη δει πως ήταν αυτός ο χώρος. Είπα ότι αν είναι έτσι αυτός ο χώρος δεν έχω θέση σε αυτόν.

pilixou-(1).jpg

Στην πορεία βέβαια, ευτυχώς διαπίστωσα πως δεν είναι όλα έτσι και ότι υπάρχουν άνθρωποι που συμπεριφέρονται πολύ όμορφα, νοιάζονται για τον συνεργάτη τους και το καλό της δουλειάς. Αποφάσισα ότι αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ότι δε θα ξαναβάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Κάπου πρέπει να προφυλάσσεις κι εσύ τη ψυχή σου» είπε αρχικά η Ιωάννα Πηλιχού.

pilixou-(4).jpg

«Σε μένα ο Γιάννης Μπέζος είναι τρομερά αγαπητός. Τον εκτιμώ απεριόριστα. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να στέκεται δίπλα στους συναδέλφους του με αγάπη και προσοχή, πρόθυμος να τους διδάξει πράγματα. Είναι μαγικός. Δε ξέρω τι μπορεί να λέει ο οποιοσδήποτε. Δε ξέρω γιατί σε μια απολογία να χρειάζεται να αναφερθείς σε έναν άλλο άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved