Media

MasterChef: Το «άκοπο» πλάνο του Κοντιζά, η αντίδραση του Κουτσόπουλου και τα γέλια των παικτών

Gossip-tv Team

MasterChef: Ένα πλάνο που δεν περιμέναμε να δούμε στον «αέρα» του αποψινού επεισοδίου έφερε την επική αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αλλά και τα ξεκαρδιστικά γέλια των παικτών.

Κατά τη διάρκεια της κρίσης για τη βαθμολογία, ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησε ένα λεπτό, κοίταξε τον Λεωνίδα και φτερνίστηκε!

masterchef-(2).jpg

Ένα πλάνο που θα μπορούσε να είχε κοπεί στο μοντάζ ωστόσο η αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου αλλά και των παικτών έκανε τους υπεύθυνους να το κρατήσουν και καλά έκανε αφού επική ήταν και η απάντηση του Κοντιζά.

Στο αποψινό συμβούλιο, οι τρεις, τελικά, ομάδες, η κόκκινη, η μπλε και η πράσινη, έφτασαν στην κουζίνα του MasterChef 2023 περιμένοντας με αγωνία το αποτέλεσμα, όμως μόνο μία θα αναδειχθεί νικήτρια.

MasterChef-2023.png

Οι τρεις ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες με τα λάθη και τις αστοχίες τους και οι κριτές υπογραμμίζουν, για ακόμη μια φορά, ότι δεν προτίθενται να κάνουν εκπτώσεις στις απαιτήσεις τους. Ποια ομάδα κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, εξασφαλίζοντας τη νίκη;

Η διαφορά κρίθηκε στον πόντο, και ανέδειξε νικητές τους Μπλε με 9 βαθμούς! Οι Πράσινοι βγήκαν δεύτεροι με 8 ενώ οι Κόκκινοι συγκέντρωσαν μόλις 4.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved