Media

Σώζων Παλαίστρος: Ξεκαθαρίζει για τη σχέση του με την Εύη- «Δεν έχω φλερτάρει ούτε λεπτό μαζί της»

Gossip-tv Team

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε σχετικά με όλη την εμπειρία του στο Survivor All Star, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για τη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star προκάλεσε την δική του αίσθηση στο παιχνίδι και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το ριάλιτι και από την ομάδα των Μαχητών.

sozonpalestros_haros_45577381_345435962677652_813028042281528480_n.jpg

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου (18-2) στην εκπομπή "Γειά σου" της Μαρίας Μπακοδήμου και μίλησε για όλους και για όλα. Ο πρώην παίκτης των Μαχητών έκανε λόγο για όλη την εμπειρία του, αλλά και το παράπονό του, που από την αρχή όλοι ήταν προκατειλημμένοι απέναντί του, ενώ απάντησε και για το "φλερτ" του με την Εύη.

image-2023-02-18T152811.619.jpg

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είπε χαρακτηριστικά: "Όταν πήγα εκεί πέρα, νόμιζα ότι θα μπω μέσα σε μια παρέα. Αυτό που αντιμετώπισα ήταν τις προκαταλήψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου. Αρχικά είναι φίλος με την Εύη από πάρα πολύ παλιά, πριν από το 2017, όταν ήταν ακόμα τα δοκιμαστικά. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Εύη. Είναι παίκτρια όμως με ηγετικές τάσεις. Και αυτό φαίνεται από το ότι πάντα αυτή μας μάζευε και μας μιλούσε για όλα.

Εγώ αυτό που θα ήθελα ήταν να κάτσουμε μια ώρα στην παραλιά όλοι μαζί και να μιλήσουμε να δούμε γιατί η ομάδα έχει χάσει περίπου 8 έπαθλα σε πολύ λίγο καιρό. Αυτό που αντιμετώπισα ήταν η κερδοσκοπία τους και το είδα ξεκάθαρα, δεν είχε καμία σχέση με παλιά. Καμία σχέση. Τώρα ακόμα και σε αυτά που λέγαμε μόνοι μας, ο ένας έδινε τον άλλον. Είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και ο ένας λέει πράγματα για τον άλλον πίσω από την πλάτη τους. Εγώ χαίρομαι που βγήκα από το παιχνίδι γιατί είδα όλα όσα έχουν ειπωθεί πίσω από την πλάτη μου. Έχω την συνείδησή μου καθαρά. Περαστικά σε αυτούς που έμειναν μέσα και νομίζουν ότι κάνουν τηλεόραση".

image-2023-02-18T152826.726.jpg

Σε ερώτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για το λεγόμενο φλερτ με την Εύη Σαλταφερίδου, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος απάντησε χαρακτηριστικά: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Εύη. Δεν έχω φλερτάρει μαζί της ούτε ένα λεπτό από τη ζωή μου και δεν θα το έκανα".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved