Media

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Μετά από τη νίκη των Μαχητών, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση, που όπως είδαμε ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος

Όσο τα επεισόδια προχωρούν, οι εκπλήξεις στον Άγιο Δομίνικο δεν σταματούν να συμβαίνουν και μάλιστα όπως είδαμε και σήμερα, συνεχώς θα περιμένουμε νέα άτομα, με προσθήκες τόσο στους Διασήμους όσο και στους Μαχητές.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (19-2) παρακολουθήσαμε έναν ιδιαίτερο αγώνα ασυλίας, ο οποίος και έκρυβε δυσκολίες. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τον μεγάλο χαμό που προκλήθηκε στην παραλία των Διασήμων, λίγο πριν από τον αγώνα, με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να ανεβάζουν τους τόνους. Όλη αυτή η κατάσταση επηρέασε πολύ την ομάδα, με τους Κόκκινους να μην μπορούν να αποδώσουν καλά και ήταν μάλιστα και αυτός ένας από τους λόγους που η νίκη πήγε στους Μαχητές, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 10-4.

image-2023-02-20T010656.539.jpg

Μετά από την ψηφοφορία, είδαμε ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν εκείνος που βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση και έτσι ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη συζήτηση σχετικά με την ψηφοφορία και με το πώς θα πρέπει και η ομάδα των Κόκκινων να έχει απώλειες, για να δυναμώσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved