Media

Survivor - Μπο: «Δεν χάρηκα που η Ελευθερία είπε πως ο Μάριος είναι η ντροπή της Κύπρου»

Gossip-tv Team

 

O ράπερ Μπο μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο του survivor all star ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Αρχικά είπε ο Μπο: «Έχει δημιουργηθεί μία κατάσταση εκεί που δεν μου αρμόζει σαν άνθρωπο και σαν στάση ζωής. Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι το παιχνίδι έχει ξεφύγει από αυτό που είχα γνωρίσει εγώ το 2017, οπότε ευτυχώς που δεν πήγα»!

Και υπογράμμισε: «Δεν χάρηκα όλο αυτό που έγινε με την Ελευθερία, γιατί την είδα έξαλλη. Καλό είναι αυτά να γίνονται σε προσωπικό επίπεδο αλλά από τη στιγμή που το παιχνίδι έχει γίνει ένα άλλο… πράγμα τέλος πάντων, πλέον κοιτάμε ποιος θα μπει για να ενοχλήσει τον άλλο. Ακούμε ότι θα μπει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και λέμε μήπως ενοχλήσει τον Χανταμπάκη… πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με αγωνιστικά».

Όσον αφορά την Καρολίνα, ο Μπο απάντησε: «Δεν με αφορά η Καρολίνα. Έτυχε και δημοσιοποίησα τη σχέση μας, έγινε αυθόρμητα και το ένα έφερε το άλλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, όσο καιρό κι αν είστε μαζί, τον στηρίζεις στις επιλογές του».

bo-survivor.jpg

Και η Κατερίνα Καινούργιου του είπε: «Σου αξίζει καλύτερη, γιατί είσαι καλό παιδί και κύριος. Δεν θέλω να υποτιμήσω την κοπέλα αλλά από αυτά που είδαμε στη συνέχεια, σίγουρα σου αξίζει κάτι καλύτερο».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved