Media

Τριαντάφυλλος: Το Survivor για να είμαστε ειλικρινείς, έγιναν οικογενειακές ιστορίες

Gossip-tv Team

 O Τριαντάφυλλος ο οποίος συμμετέχει στο J2US  με παρτενέρ την Φελίσια Λαπάτη μίλησε τόσο για το σόου όσο και για το survivor.

Αρχικά ανέφερε στο Super Κατερίνα: «Ο Νίκος Κοκλώνης είναι η ωραία αιτία που δεν πήγα και στο Survivor. Δεν πάω στο Survivor έτσι κι αλλιώς. Με τα υπόλοιπα ζευγάρια, μέχρι στιγμής ,είμαστε πολύ καλά. Τώρα θα δείξει. Η πρώτη εβδομάδα ήταν πολύ καλά. Από εδώ και πέρα που έχει και αποχωρήσεις, θα δούμε πως θα είναι».

triantafillos_xatzinikolaou_311297761_1557357534711802_8839205296881825281_n.jpg

Και για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο και όσα συνέβησαν στο survivor all star, είπε: «Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε σκληρά λόγια στον Μάριο. Νομίζω η Ελευθερία το έδωσε όλο από την αρχή. Έπρεπε να περιμένει λίγο. Έπρεπε να το πάει σιγά σιγά. Δεν πας να αναστατώσεις την ομάδα σου από την πρώτη μέρα. Τους πιάνεις και τους λες ότι έχεις ένα πρόβλημα προσωπικό, δε θες να αναστατώσεις την ομάδα και ότι το αφήνεις και πας να παίξεις και μετά θα μιλήσεις με αυτόν που πρέπει.»!

6971_TRIANTAFILOS_ELEFTHERIA_ELEFTHERIOY.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ είχα μιλήσει με την Ελευθερία πριν φύγει, ήταν στεναχωρημένη και της είχα πει ότι να είναι λίγο ήρεμη, να μη δώσει από την αρχή τον θυμό που έχει λόγω όσων έγιναν. Το Survivor για να είμαστε ειλικρινείς, έγιναν οικογενειακές ιστορίες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved