Media

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Χριστιάνα και δεν μπορούσε να συνέλθει: «Συγγνώμη, δεν μπορώ»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Μετά τα σχόλια για την εμφάνισή της και τους κριτές να της τονίζουν ότι περισσότερο έχει ντυθεί σαν μαθήτρια κολλεγίου, η Χριστιάνα Κατσιέρη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την απογοήτευσή της και ξέσπασε σε κλάματα, χωρίς να μπορεί να ηρεμήσει.

Το αγαπημένο παιχνίδι μόδας έχει προκαλέσει χαμό, με τις παίκτριες να βάζουν τα δυνατά τους, για να εξυπηρετήσουν τα concepts που επιλέγουν, ενώ οι εντάσεις μεταξύ τους είναι πρωταγωνιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks (21-2) η Χριστιάνα Κατσιέρη εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριές της και στους κριτές, με ένα look, το οποίο και όπως της είπαν παρέπεμπε σε στολή ιδιωτικού κολλεγίου, με την παίκτρια να μην το δέχεται με τίποτα και να στηρίζει το σκεπτικό της μέχρι και την τελευταία στιγμή. Η Χριστιάνα Κατσιέρη, λόγω αυτού, μόλις επέστρεψε στη θέση της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό της και την απογοήτευσή της και έτσι ξέσπασε σε κλάματα.

1676995479951-297575742-image-2023-02-21T175819.591.jpg

Η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησε τι συνέβη, με την ίδια να απαντά: "Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο έτσι. Είμαι πολύ απογοητευμένη και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό συνέχεια...". Η παίκτρια λίγο μετά αποχώρησε από το στούντιο, μιας και δεν μπορούσε να συνέλθει...

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved