Media

MasterChef: Η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου και οι αλλαγές στα «στρατόπεδα» του σπιτιού!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε την πολύ απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που οι τρεις υποψήφιοι κλήθηκαν να αντιγράψουν, για να καταφέρουν να κερδίσουν την  παραμονή τους στον διαγωνισμό. 

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και η αλήθεια είναι ότι φέτος, οι απαιτήσεις είναι ακόμα περισσότερες, μιας και όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι πολύ καλοί και το επίπεδό τους πολύ ανεβασμένο.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρακολουθήσαμε την μονομαχία των υποψηφίων, οι οποίοι και δεν τα κατάφεραν στην τελευταία δοκιμασία, που φυσικά έκρυβε πολλές δυσκολίες. Ο Παύλος Λούλης, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης και ο Νικήτας Φιλιππάκης δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους κριτές στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας και έτσι ήταν εκείνοι που έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2122023-93558-mm.bmp.jpg

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Λίγο αργότερα και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ασυλίας, είδαμε ότι οι υποψήφιοι δέχτηκαν βοήθεια από τον εξώστη ενώ άτομα που εξ αρχής είχαν δηλώσει ότι είναι κοντά, πλέον βλέπουμε ότι δεν είναι έτσι...

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved