Media

Τσιμτσιλή: Η εκπομπή ποτέ δεν υπονόησε ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση Ζουγανέλη-Δημητρίου

Gossip-tv Team

Χαμός έγινε χθες, 23 Φεβρουαρίου όταν η εκπομπή Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε σχετικά με το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου ότι ένας εκ των δύο έχει προχωρήσει στη ζωή του μετά την απόφασή τους να χωρίσουν.  

Σήμερα, Παρασκευή, 24/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έκαναν αναφορά για τρίτο πρόσωπο.

zoyganeli.jpg

Συγκεκριμένα ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η εκπομπή η δική μας και η Τίνα που είχε ένα ρεπορτάζ δεν υπονόησε ποτέ ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στον γάμο. Ίσα ίσα ειπώθηκε ότι η Ελεωνόρα και ο Σπύρος χώρισαν τους δρόμους τους μετά από πολλές προσπάθειες ανασύνδεσης, κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου και υπονοήθηκε μετά από την Τίνα που ήξερε κάποιες πληροφορίες ότι ένας από τους δύο έχει φτιάξει ξανά την ζωή του. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σε κατηγόρησαν και για λαϊκισμό. Το είπε με μια ένταση που λέω δεν μπορεί έχει κάτι με την Τίνα».

zouganeli-2-1.jpg

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου υπογράμμισε με τη σειρά της: «Εγώ δεν είμαι είδηση, είδηση είναι το ρεπορτάζ, λαϊκισμό δεν κάνω, αλλά το Happy Day με τα νούμερα που κάνει φαίνεται να έχει την λαϊκή αποδοχή. Το λαϊκό έχει να κάνει με την αποδοχή. Εγώ μεταφέρω τις ειδήσεις, προφανώς δεν βρίσκουν κάτι άλλο να πούνε».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved