Media

Χαμογέλα και Πάλι: Χαμός on air- Σίσσυ Χρηστίδου: «Γιατί όλοι θυμώνουν μαζί μας; Τι κάνουμε;»

Gossip-tv Team

Χαμογέλα και Πάλι: Μεγάλη ένταση προκλήθηκε σήμερα (25-2) στον αέρα της εκπομπής, με αφορμή της υπόθεσης της σύλληψης της Super Κική και κάποιων φίλων της, μετά από μήνυση εναντίον τους. 

O δικηγόρος της Super Κικής μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, με τον ίδιο να ανεβάζει τους τόνους, ορμώμενος από όλα όσα είπε ο κύριος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του άνδρα μου μήνυσε τις κοπέλες και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο.

image-2023-02-25T115504.574.jpg

Το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής σχολίασαν το ζήτημα του θέματος της κράτησης της Super Κικής, μετά τα όλα όσα έκανε, για να βοηθήσει όπως υποστηρίζει μια φίλη της που αντεμετώπιζε ενδοοικογενειακή βία από τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2522023-120937-mm.bmp.jpg

Στην εκπομπή τοποθετήθηκε αρχικά ο κ. Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του άνδρα που κατέθεση τη μήνυση εναντίον των γυναικών και της Super Κικής, ενώ στη συνέχεια ο κύριος Νίκος Αλετράς, ο συνήγορός τους, θέλησε να κάνει και εκείνος τις τοποθετήσεις του και να πει την ιστορία από την αντίπερα όχθη. Ο ίδιος ανέβασε τους τόνους, λέγοντας ότι δεν του έδωσαν τον τηλεοπτικό χρόνο που του αναλογούσε, ενώ αυτό προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Μα είστε 8 λεπτά στον αέρα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αν θέλετε. Γιατί θυμώνουν όλοι μαζί μας, τι κάνουμε;»

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2522023-100640-pm.bmp.jpg

Ενώ ο Νίκος Συρίγος απάντησε: «Κύριε Αλετρά, είχατε 8-9 λεπτά να αιτιολογηθείτε για την υπόθεση και σας παρέσυρε ο κύριος Θεοδωρόπουλος στο δικό του γήπεδο για να δικαιολογήσετε εσείς όλα αυτά που είπε για τη Super Κική και δεν είπαμε τίποτα για την υπόθεση και μας λέτε ότι δεν σας δώσαμε χρόνο. Πρέπει να δείτε εσείς τι κάνατε λάθος στη σημερινή σας τοποθέτηση».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα έγιναν στην εκπομπή παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved